Bilete de avion ieftine. Destinații sub 50 de euro, din ianuarie

Prețurile la bilete de avion pentru mai mult de 30 de destinații din Europa scad chiar și de trei ori din luna ianuarie, ajungând la mai puțin de 50 de euro pentru o călătorie dus-întors în orașe precum Roma, Paris, Londra sau Barcelona, potrivit unei analize realizate de un portal de turism.

“Biletele au prețuri cu atât mai mici, cu cât se cumpăra mai din timp, adică cu cel puțin 1-2 luni în avans. Cei care merg la evenimente celebre ar trebui să cumpere biletele cu 4-5 luni în avans, pentru a găsi cele mai ieftine variante. Ca o medie, dacă achiziționezi biletele cu aproximativ două luni în avans, poți obține un tarif bun pentru aproape toate destinațiile”, a declarat Alina Dumitrescu, manager de agenție Vola.ro.

Astfel, dacă în luna decembrie prețul unui bilet de avion spre Roma depășește 150 de euro și poate ajunge chiar și la 300 euro, în anumite intervale, în lunile ianuarie sau februarie, biletele de avion dus-întors spre capitala Italiei vor avea tarife de la 30 euro.

Tot în luna decembrie, un zbor la Londra costă peste 200 euro și poate depăși chiar 350 euro pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Din a doua jumătate a lunii ianuarie, însă, pot fi găsite bilete către capitala Marii Britanii la aproximativ 35 euro.

Alte destinații care vor avea prețuri de pâna la trei ori mai mici începând cu primele luni ale lui 2015 sunt Barcelona, Paris, Milano sau Treviso.

Informațiile aceluiași portal de turism mai arată că cele mai ieftine rute pentru perioada ianuarie-februarie sunt:

Timișoara — Milano (17 euro),
Timișoara — Bari (18 euro),
Timișoara — Bologna (23 euro),
Timișoara — Treviso ( 24 euro),
Cluj — Bologna (24 euro),
București — Milano (26 euro),
Timișoara — Frankfurt (28 euro),
București — Bruxelles (28 euro),
București — Oslo (28 euro),
București — Roma (30 euro),
București — Larnaca (30 euro),
București — Perugia (33 euro),
București — Londra (34 euro),
București — Basel (39 euro),
București — Cuneo (39 de euro)
București — Bologna (39 de euro).

dicounturi emagSurpriză de proporţii de la eMAG
(click pentru detalii)