Bilet de avion la 230 de lei spre o insulă exotică

Reprezentanții Wizz Air au anunțat că există o nouă aeronavă la baza din București, care va deservi din toamnă cea mai recentă rută spre Tenerife. Biletele au fost deja puse în vânzare și au prețuri promoționale începând cu 229 de lei.

Wizz Air a anunțat de curând că va lansa patru noi rute și de pe Aeroportul Internațional Sibiu. „Din 19 august vom începe să operăm curse spre Nurnberg, de pe 20 august spre Milano şi Madrid, iar pe 21 august spre Munchen, toate de pe baza din Sibiu”, a declarat Owain Jones, Chief Corporate Officer al Wizz Air.

De asemenea, pentru baza din Sibiu vor fi angajate 36 de persoane și va fi alocată o aeronavă Airbus A320. Tarifele pentru zborurile spre Nurnberg și Munchen vor începe de la 99 de lei, iar cursele spre Madrid vor costa de la 129 de lei. Cea mai ieftină cursă făcută în Europa va fi spre Milano și va costa de la doar 69 de lei.

Compania Wizz Air a mai adăugat pe listă și aeroportul din Suceava, unde va opera începând cu 19 august zboruri spre Londra. Tarifele încep de la 129 de lei.

La începutul anului, Wizz Air anunța rutele: Bucureşti – Glasgow, Birmingham şi Hamburg, de la Cluj-Napoca spre Dubai, Munchen-Memmingen, Alicante, Billund, Doncaster/Sheffield şi o destinaţie complet nouă, Berlin.

Anul trecut, Wizz Air a transportat aproximativ 4,5 milioane de pasageri din și spre România, în creștere față de 2014, când au fost 3,9 milioane de pasageri înregistrați.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

giphy (2)

giphy (1)