Bicicleta cu motor electric. De ce este o soluție de transport excelentă în marile orașe

Bicicletă electrică. Foto: airmotion.ro
Bicicletă electrică. Foto: airmotion.ro

Bicicletele electrice sunt pliabile, ieftine, au un design modern și propun tehnologii de ultima generație.

Bicicleta cu motor electric este ușor de manevrat. Cu ajutorul ei puteți lua pauze de la pedalat, fiind echipată cu o baterie reîncărcabilă. Este un mijloc de transport excelent pentru cei care merg zilnic la muncă pe bicicletă.

Dacă sunteți în căutarea unei biciclete electrice, există mai multe opțiuni pentru dumneavoastră. Modelele pot fi comandate online și livrate rapid, prin curier.

Legislația europeană limitează capacitatea motoarelor instalate pe bicicletele electrice la 250w.

Bicicletele electrice sunt excelente pentru cei care vor să urce pante. Sunt ușoare și portabile, iar autonomia maximă este de 40 de kilometri. Asistată de pedalat, această autonomie poate ajunge și la 100 de kilometri.

De asemenea, dispozitivul de transmisie și sistemul de frânare oferă o forță mai stabilă în timpul mersului.

Viteza maximă a acestor biciclete cu motor electric ajunge și la 20 de kilometri pe oră.

Trotinete electrice

Pentru cei care doresc să le facă un cadou celor mici, există modele de trotinete electrice pentru copii, cu sistem safe start și 3 roți. Există modele și pentru adulți, care au motoare cu putere de până la 350 de W.

Printre marile avantaje ale acestui mijloc de transport sunt design-ul și autonomia de drum foarte bună.

Trotinetele electrice vin la pachet cu sistem de pliere, display digital cu luminozitate în 3 nivele de intensitate, 3 trepte de viteză. Viteza maximă este de 30 de kilometri pe oră.

O astfel de trotinetă, destinată persoanelor adulte, este realizată din aluminiu, are o autonomie de cel mult 30 de kilometri, iar timpul de încărcare al bateriei este de 5 ore.

Dacă niciuna dintre cele două opțiuni de mai sus nu vă mulțumește, puteți încerca hoverboard-ul electric. Este primul mijloc de transport personal care nu are nevoie de ghidon sau orice alt fel de control manual.

Roțile din cauciuc aderent oferă stabilitate și o manevrabilitate mare.

Atinge o viteză de 12 kilometri pe oră și are o autonomie de 20 de kilometri. Poate urca pante de 20 de grade, iar puterea motorului ajunge și la 700W.

Timpul de încărcare al bateriei este de 2-3 ore.

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.