Berăria H vrea să facă încă un restaurant în țară. Investiție de 40 de milioane de euro

FOTO: Berăria H/Facebook
FOTO: Berăria H/Facebook

Berăria H vrea să se extindă și în alte orașe din țară. Primul restaurant din afara Bucureștiului ar putea fi la Iași, pe un teren de peste 30.000 de metri pătrați.

„Berăria H plănuieşte să ajungă în mai multe oraşe. Primul oraş vizat este Iaşi, unde Berăria H a câştigat o licitaţie pentru un teren cu o suprafaţă de peste 30.000 mp”, anunţă compania.

În ultimele 12 luni, cel mai mare restaurant din București a avut peste 700.000 de clienți, iar vânzările generate au depășit, anul trecut, pragul de 15 milioane de euro.

„Plănuim un proiect extins de regenerare urbană care, pe lângă Berăria H Iaşi, va include diverse funcţiuni comerciale din sfera divertismentului şi a ieşirilor în oraş, creând un nucleu dinamic al vieţii sociale pentru comunitate.

Am planificat două faze de dezvoltare, cu o investiţie totală estimată la peste 40 de milioane de euro”, a declarat managerul general Berăria H, Vlad Dumitru.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos: