Bază sportivă modernă, inaugurată într-un oraș din România. Accesul este gratuit!

Așa arată noua bază sportivă din apropierea Clujului (digi24.ro)
Așa arată noua bază sportivă din apropierea Clujului (digi24.ro)

Una dintre cele mai moderne baze sportive din România, care va fi deschisă pentru oricine dorește să facă mișcare, a fost inaugurată într-un oraș din Transilvania.

Este vorba de o bază sportivă din Cluj-Napoca, a cărei realizare a costat 20 de milioane de lei. Este o investiţie comună a Primăriei şi a Companiei Naţionale de Investiţii.

La inaugurare au participat primarul Emil Boc și vicepremierul Vasile Dîncu, cei doi jucând popice și tenis de masă.

Accesul în bază este gratuit pentru toți clujenii, însă pentru rezervarea terenurilor sportive este necesară înscrierea pe site și emiterea unui card, lucru care durează doar câteva minute.

Baza sportivă modernă din Cluj are terenuri de fotbal, tenis, baschet, dar și o pistă de role și pentru biciclete, o zonă cu echipamente de fitness sau sisteme de cățărare pentru copii.

Noul complex sportiv are o suprafață de 10 hectare, iar aici se pot practica numeroase sporturi, precum minifotbalul, badmintonul, voleiul pe nisip, escaladările și chiar paintball-ul. Sunt locuri special amenajate pentru copii, cât și pentru pasionații de role simple și de viteză sau de biciclete.

Există și un loc destinat amenajării unui patinoar. Parcul are și un amfiteatru în aer liber cu o capacitate de 428 de locuri și o sală polivalentă pentru practicarea sporturilor de interior.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.