Bătăliile lui Vanghelie: Mă atacă Struțu! Îl ignor, meciul meu e la categorie grea

Marian Vanghelie FOTO: Ionuț Fantaziu/Greatnews.ro

Liderul Tineretului Social Democrat, Mihai Sturzu, a făcut, pe Facebook, un apel către Marian Vanghelie, care săptămâna trecută a fost demis din PSD.

„Vă rog, luaţi-vă „vanghelioții care este în TSD” cu dumneavoastră!

Mă adresez public domnului Marian Vanghelie şi îl rog să îşi ia cu domnia sa rebelii fără cauză care se tot străduiesc în ultimele zile să îi urmeze exemplul şi să încerce să facă în TSD ce a încercat şi domnia să în PSD: să distrugă muncă atâtor mii de colegi.

Constat că aceiaşi oameni care acum câteva luni îi promiteau domnului Vanghelie funcţii în TSD pentru protejaţii săi, aceiaşi oameni care au atacat TSD-ul şi acum un an şi astăzi pe aceleaşi site-uri „partenere”, încearcă şi acum să destabilizeze TSD-ul.

Alegerile au fost pierdute de PSD. Aşa este. Tinerii au votat covârşitor împotriva PSD. Corect. Nu suntem deloc mulţumiţi de rezultate şi ne asumăm schimbările pe care împreună, uniţi, le vom face. Cu toate acestea, sunt mândru de muncă tuturor colegilor mei şi ştiu cât de dureroasă este înfrângerea. Sunt convins, însă, că nu există niciun comunist sau corupt în TSD, iar reforma de care are nevoie Partidul Social Democrat poate veni chiar de la TSD.

În final, domnule Vanghelie, va rog, încercaţi să va înfrânaţi reflexele comunistoide şi corupte şi lăsaţi TSD-ul în pace. Iar pe cei pe care i-aţi corupt deja, luaţi-i cu dumneavoastră. Noi rămânem uniţi alături de Victor Ponta!”, i-a transmis Mihai Sturzu.

Replica lui Marian Vanghelie nu s-a lăsat prea mult așteptată și l-a tratat cu ironie pe liderul tinerilor social-democrați. „Tinerii mi-au semnalat că unul de la TSD București m-ar fi atacat pe Facebook. Strizu, Sturzu, Struțu, habar n-am cum îl cheamă. Eu nu mă bat cu copii nevinovați, meciul meu este de categoria grea”, a replicat Marian Vanghelie.