Bătaie pe băncuțe la reduceri într-un supermarket din România

FOTO: Captură video
FOTO: Captură video

Mai mulți oameni au fost filmați într-un magazin în timp ce se îmbulzeau la o promoție la băncuțe de exterior. Potrivit Cugetliber.ro, scenele au avut loc într-un supermarket Kaufland din Mamaia, Constanța.

În imagini se poate vedea cum oamenii se împing, își dau coate și iau cutiile cu bănci direct de pe motostivuitor, fără să mai aștepte angajații magazinului să le pună pe stand. Pe înregistrare se aud și vocile angajaților care cer intervenția oamenilor care se ocupă de paza magazinului.

Băncuțele erau reduse de la 100 de lei la 40 de lei.

Astfel de scene au apărut de des atunci când au fost promoții în magazinele din România.

La începutul lunii mai, zeci de oameni au fost filmați în timp ce aproape că s-au călcat în picioare pentru a prinde brânză la promoție într-un supermarket din Prahova.

Unii au reușit să cumpere produse mai ieftine, însă s-au înjurat și unii chiar s-au lovit.

Anul trecut, în luna martie, zeci de brăileni s-au înghesuit și s-au îmbrâncit pentru a prinde hârtie igienică la ofertă dintr-un magazin Lidl.

Oferta pentru care au luat foc unii brăileni a fost de 4,49 lei pentru 10 role de hârtie igienică.

 

 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.