Bătaie la un miting al PSD

FOTO: Captură video
FOTO: Captură video

Doi bărbați s-au luat la bătaie la mitingul de susținere al PSD, care a avut loc duminică la Brașov. Potrivit Digi24.ro, scandalul a pornit după ce mai mulți oameni a început să strige lozinci împotriva partidului de guvernare.

Un bărbat care susținea PSD a intrat în conflict cu un protestatar, a început să-l lovească, iar celălalt a răspuns cu aceeași monedă.

Jandarmii au intervenit și l-au dus la dubă pe protestarul anti-PSD. Alți manifestanți anti-PSD s-au adunat în jurul dubei jandarmilor și i-au criticat că l-au ridicat pe bărbatul care și-a spus nemulțumirile la adresa guvernării PSD.

O parte dintre liderii PSD au ținut discursuri la Brașov, cu ocazia unei întâlniri organizată de filiala locală. Partidul de guvernare și-a întărit discursul naționalist. Secretarul General al PSD, Codrin Ștefănescu, prezent alături de Liviu Dragnea în ultima perioadă la întâlnirile social-democraților din țară, a spus că partidul de guvernare „este singurul românesc, nu e finanțat din străinătate, format din oameni normali, muncitori, nu ceilalți”.

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, le-a transmis celor prezenți în piață că „avem nevoie să înțelegem cine dorește binele acestei țări”. Acesta a mai adăugat că „este multă minciună în spațiul public, multă denigrare și dezinformare”, iar „cei care spun lucrurile în acest fel nu doresc binele acestei țări”.

Ministrul pentru IMM-uri, Radu Oprea, le-a declarat brașovenilor că „România suferă de o boală autoimună”, care „se manifestă atunci când cine ar ar trebui să ne protejeze sistemul imunitar se întoarce împotriva țesuturilor bune, în loc să lupte cu infecția”.

„Mă uit că procurorii României s-au întors împotriva antreprenorilor, organismele de reglementare nu și-au făcut treaba și în loc să ne protejeze i-au protejat pe alții”, a mai adăugat ministrul Oprea, la întâlnirea susținătorilor PSD din Brașov.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.