Bătaie între o infirmieră și un paznic la un spital

FOTO: Captură video Opiniatimisoarei.ro
FOTO: Captură video Opiniatimisoarei.ro

Un scandal care a izbucnit la intrarea în Spitalul Județean Timișoara s-a sfârșit cu o încăierare între o infirmieră și paznicul unității medicale. Potrivit Opiniatimisoarei.ro, cei doi au început să se certe după ce agentul de pază a refuzat să o lase pe fiica infirmierei să intre în spital să-și viziteze mama.

Întâmplarea a avut loc marți seara, în jurul orei 20:00, după ce programul de vizite la spital era încheiat. Fiica infirmierei l-a rugat pe paznic să o lase să urce până la Secția de Chirurgie Vasculară, unde lucrează mama ei.

Însă aceasta s-ar fi dus la vestiarele de la subsol, de unde a ieșit cu o plasă și plecat din spital. Apoi s-a întors însoțită de alți trei prieteni și au vrut toți să meargă la infirmieră. Din acel moment a început un scandal la intrarea în spital, pentru că erau și alți oameni, care au început să vocifereze și să ceară să fie lăsați să intre în spital la rudele internate.

Fata și-a sunat mama. Infirmiera a coborât repede și a început o ceartă cu agentul de pază, care apoi a degenerat într-un scandal și o bătaie în văzul tuturor. Un martor a sunat la 112, iar cei doi au depus plângere unul împotriva celuilalt.

În paralel, conducerea spitalului a deschis o anchetă internă pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.