Bătaie într-un restaurant din Baia Mare. A fost nevoie de 10 echipaje de Poliție și 4 ambulanțe

FOTO: diegoparra/Pixabay.com
FOTO: diegoparra/Pixabay.com

Trei bărbați au ajuns la spital în noaptea de Revelion, după ce au fost implicați într-un scandal izbucnit în restaurantul unui hotel de lux din Baia Mare. Pentru a opri bătaia generală a fost nevoie de intervenția a nu mai puțin de zece echipaje ale Poliției Municipiului Baia Mare. Cei care s-au bătut sunt tineri care au între 18 și 25 de ani.

Au venit de urgență și trei echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș și un echipaj SMURD. Potrivit Digi24.ro, conflictul a avut loc atât în parcarea localului, cât și în parcarea hotelului de 4 stele. De asemenea, la un moment dat, scandalagii au ajuns să se bată și în curtea unei reprezentanțe auto din zonă.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, Florina Meteș, a declarat că s-a întocmit un dosar penal și se desfășoară cercetări pentru a se stabili ce s-a întâmplat. Polițiștii au identificat trei bărbați care prezentau urme de violență și care au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Potrivit jurnalistului local Vasile Dale, scandalul ar fi pornit între mai mulți tineri aproape de finalul petrecerii de Revelion.

„Sticlele de bere și de vin, paharele și alte bunuri au început să zboare care-ncotro. Mai mult, s-au împărțit pumni și picioare la greu.

Mai multe persoane au fost lovite cu sticlele de bere în cap, iar uneia dintre ele pur și simplu i-ar fi fost îndesată o sticlă în gât”, potrivit vasiledale.ro.

„Două persoane rănite prezintă traumatism cranio-facial acut iar una a suferit un traumatism membru inferior. Ele au fost preluate și transportate la UPU Baia Mare cu un echipaj EPA SMURD și două echipaje SAJ”, au precizat reprezentanții Ambulanței Maramureș.