Basmele rusești, reinterpretate în fotografii


O fotografă reinterpretează în maniera proprie cele mai cunoscute basme rusești, iar detaliile și costumele personajelor sunt foarte importante pentru fiecare ședință foto.

Uldus Bakhtiozina se concentrează pe rădăcinile păgâne ale ținutului rusesc, iar detaliile surprind prin profunzimea lor.

Fiecare fotografie pe care rusoaica o face este influențată de ceva și are o poveste proprie, iar lucrurile la care face referință au o foarte mare importanță pentru ea, așa cum își descrie activitatea pe site-ul său, unde și vinde fotografiile pe care le realizează.

Uldus Bakhtiozina crede că succesul unei fotografii este atunci când reușește să spună o poveste, iar cei care văd o fotografie să își dea seama imediat despre ce este vorba.

În galeria cu reinterpretarea basmelor rusești, modelele au fost machiate dramatic de multe ori, le-a fost vopsit părul și au purtat costume și accesorii speciale.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.