Barna: Moise Guran ar putea deveni membru USR

Moise Guran
Moise Guran

Jurnalistul Moise Guran ar putea să intre în politică și să devină membru USR, potrivit liderului partidului, Dan Barna.

„Moise Guran este o persoană publică în acest moment care ia în considerare destul de serios să se implice în viaţa politică, să se implice în acest proiect care este alianţa USR-PLUS, pentru că ceea ce reprezintă alianţa USR-PLUS este mai mult decât două partide într-o alianţă la un moment dat electoral al României”, a declarat Dan Barna, la Digi24.

Potrivit unor surse politice, jurnalistul Europa FM Moise Guran ar fi propunerea USR pentru coordonarea campaniilor electorale din 2020.

„Ar veni asumat, adică discuţiile pe care le avem vizează o implicare reală, nu doar un serviciu cumpărat. În niciun caz nu vorbim despre acest lucru. (…) Vom vedea în zilele următoare. Orice e posibil, discutăm de o implicare reală şi activă în proiectul alianţei USR-PLUS”, a mai spus Dan Barna.

În cadrul emisiunii „Piața Victoriei”, de la Europa FM, Moise Guran a confirmat oferta primită din partea Alianței USR Plus pentru a coordona campaniile electorale ale alianței în acest an.

„O să iau o decizie în momentul în care voi vedea despre ce e vorba. Despre calea asta politică despre care noi tot vorbim am mai avut discuții. (…) Am fost invitat la o discuție de liderii USR Plus, am decis să port un dialog”, a declarat Moise Guran, subliniind că nu va fi consultant politic.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.