Barem Informatică Limbajul C/C++ BAC 2017. Cum se notează

În scurt timp, Barem Informatică Limbajul C/C++ BAC 2017 va fi afișat pe edu.ro. Rămâneți pe GreatNews.ro pentru a afla în timp real mai multe detalii.

Barem Informatică Limbajul C/C++ BAC 2017. Astăzi au avut loc ultimele probe din cadrul examenului de Bacalaureat 2017. Este vorba despre proba la alegere a profilului și specializării.

La prima probă BAC 2017, la Limba şi Literatura Română, rata de participare a fost de 96,62% (96,12%, în prima sesiune din 2016). Dintre cei 124.425 de candidaţi înscrişi, s-au prezentat 120.220. Au absentat 4.150 de candidaţi, iar 55 au fost eliminaţi pentru fraudă sau tentativă de fraudă.

Atât absolvenţii de liceu care au studiat la Profilul Real, cât şi cei de la Uman au avut o poezie lirică la textul de la prima vedere, iar la ultimul subiect, care dă cele mai multe bătăi de cap evaluaţilor, a picat genul epic. Cei de la Real au avut de caracterizat un personaj dintr-o operă narativă scrisă de Ioan Slavici sau de Liviu Rebreanu, iar cei de la Uman au trebuit să descrie relaţia dintre două personaje dintr-o naraţiune de a lui Marin Preda.

La proba scrisă la Limba şi Literatura Maternă, desfăşurată marţi, 27 iunie, au fost prezenţi 6.338 de candidaţi, adică 98,16% din cei 6.457 de candidaţi înscrişi. La această probă, au fost înregistraţi 119 absenţi şi un candidat eliminat.

Barem Informatică Limbajul C/C++ BAC 2017. Proba la Matematică sau Istorie

Rata de participare la proba obligatorie a profilului, Matematică. Prin urmare, dintre cei 125.092 de candidaţi înscrişi, s-au prezentat 120.089 de candidaţi. La acelaşi examen, 5.003 de candidaţi au absentat, iar 38 de candidaţi au fost eliminaţi pentru fraudă sau tentativă de fraudă.

La proba de Matematică, cei care au intrat în BAC 2017 au avut de rezolvat exerciţii cu progresii aritmetice, relaţiile lui Viete, multipli de 15, puncte coliniare, determinant şi sinus, matrice şi polinom, cât şi funcţii şi integrale. De asemenea, cei care au dat BAC 2017 la Istorie au avut de argumentat printr-un fapt istoric că România a participat la criza orientală. Printre alte subiecte, au avut de făcut și un eseu despre România în perioada postbelică.

Barem Informatică Limbajul C/C++ BAC 2017. Afișarea rezultatelor

Afișarea rezultatelor este prevăzută pentru data de 5 iulie, până la ora 16:00. De asemenea, mai trebuie precizat că în aceași zi se pot depune și contestațiile. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 10 iulie. BAC 2017 vine și cu o noutate.

Cei care vor solicita reevaluarea lucrărilor vor putea să aibă nota modificată, în plus sau în minus, și cu 0,10 și cu 0,50 de puncte, nota finală rămânând cea de la contestaţii, potrivit ultimului ordin de ministru. În anii precedenţi, contestaţia era admisă doar în codiţiile în care diferenţa dintre nota inţială şi nota de la contestaţie era mai mare de un punct.

Barem Informatică Limbajul C/C++ BAC 2017. Regulament în sala de examen

Ca și în anii trecuți, regulile sunt foarte stricte pentru participanții la BAC 2017. Prinre altele, este interzis accesul la BAC 2017 cu „ghiozdane, rucsacuri, sacose, poșete si altele asemenea, candidații având obligația de a lăsa obiectele menționate în sala de depozitare a obiectelor personale stabilita de comisia de bacalaureat în acest scop”. Cei care refuză nu sunt primiți în examen.

Regulamentul BAC 2017 mai precizează și că sunt interzise asupra elevilor „manuale, carti, dictionare, culegeri, formulare, memoratoare, notite, însemnari, rezumate, ciorne sau lucrari ale altor candidati etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor”.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.