Bărbatul care și-a bătut calul până s-a prăbușit a fost reținut pentru 24 de ore

Foto: Captură video/Tribuna Vâlceană
Foto: Captură video/Tribuna Vâlceană

Un bărbat de 31 de ani din județul Vâlcea care a apărut într-o filmare lovindu-și calul înhămat la căruță până când animalul s-a prăbușit, plin de sânge, a fost reținut de poliție, potrivit G4Media.ro.

Bătaia a fost filmată pe 23 august în comuna Păulești Măglași și arată cum un bărbat își lovește minute în șir calul pentru că nu mai poate să tragă greutatea căruței. Filmul a fost postat în week-end-ul trecut pe Facebook și preluat de de Tribuna Vâlceană.

Scena a fost filmată de un localnic și arată cum mai mulți oameni i-au cerut bărbatului să nu mai bată calul, dar acesta a ignorat toate apelurile.

„Colegii din poliție s-au sesizat pe 29 august, după ce au văzut imaginile pe rețeaua socială, și au deschis cercetările într-un dosar care vizează rănirea sau schingiuirea animalului. Au mers la fața locului. Ieri (luni – n.red.) bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea”, a declarat, pentru G4Media.ro, Cătălin Udrea.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.