Bărbatul care a bătut două femei în plină stradă a fost prins

FOTO: Captură video

FOTO: Captură video

Bărbatul care a bătut două femei în București, în plină stradă, în urmă cu câteva zile, a fost prins de polițiști.

El a fost reclamat chiar de avocata sa, relatează postul de televiziune Digi24. Aceasta îl reprezenta într-un proces în care era acuzat de agresiune împotriva mamei sale.

Potrivit sursei citate, bărbatul a avut un comportament agresiv verbal la adresa avocatei și a unei colege din cabinetul de avocatură. Se pare că bărbatul are probleme psihice.

Două femei au fost bătute în plină stradă în sectorul 6 din București, săptămâna trecută, iar Poliția a cerut ajutorul oamenilor pentru a-l găsi pe atacator.

Ambele agresiuni au avut loc marți seara. „În seara de 24 septembrie 2019, prin apel 112, Secţia 25 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că o tânără a fost agresată de un bărbat necunoscut, fără a i se sustrage vreun bun. La intervenţia unui martor, agresorul a părăsit zona”, a anunțat Poliția.

Câteva ore mai târziu, Secția 25 de Poliție a fost sesizată din nou, prin apel 112, că în zona unui complex comercial, o femeie de 42 de ani a fost găsită căzută pe stradă. Mai mulți polițiști și un echipaj de prim ajutor au plecat de urgență spre locul respectiv.

Femeia a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, iar din primele investigații a rezultat că a fost victima unei agresiuni.


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version