Bărbatul care a bătut două femei în plină stradă a fost prins

FOTO: Captură video
FOTO: Captură video

Bărbatul care a bătut două femei în București, în plină stradă, în urmă cu câteva zile, a fost prins de polițiști.

El a fost reclamat chiar de avocata sa, relatează postul de televiziune Digi24. Aceasta îl reprezenta într-un proces în care era acuzat de agresiune împotriva mamei sale.

Potrivit sursei citate, bărbatul a avut un comportament agresiv verbal la adresa avocatei și a unei colege din cabinetul de avocatură. Se pare că bărbatul are probleme psihice.

Două femei au fost bătute în plină stradă în sectorul 6 din București, săptămâna trecută, iar Poliția a cerut ajutorul oamenilor pentru a-l găsi pe atacator.

Ambele agresiuni au avut loc marți seara. „În seara de 24 septembrie 2019, prin apel 112, Secţia 25 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că o tânără a fost agresată de un bărbat necunoscut, fără a i se sustrage vreun bun. La intervenţia unui martor, agresorul a părăsit zona”, a anunțat Poliția.

Câteva ore mai târziu, Secția 25 de Poliție a fost sesizată din nou, prin apel 112, că în zona unui complex comercial, o femeie de 42 de ani a fost găsită căzută pe stradă. Mai mulți polițiști și un echipaj de prim ajutor au plecat de urgență spre locul respectiv.

Femeia a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, iar din primele investigații a rezultat că a fost victima unei agresiuni.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.