Bancuri cu Olimpiada de la Londra – Soţii campioni

olympic-fun-fitness_home1
Bancuri cu Olimpiada – 1

Cum se apropie Olimpiada (deschiderea este în 27 iulie), GreatNews îţi propune o serie de bancuri despre acest eveniment sportiv. Începem în forţă, cu unul dintre cele mai reuşite bancuri despre olimpiadă.

Bancuri Olimpiada – soţii campioni

Un bărbat şi o frumoasă domnişoară se întâlnesc, iar el îi spune că ar vrea să se căsătorească imediat cu ea.

Ea protestează: „Dar nu ştim mai nimic unul despre celălalt”.

El răspunde: „Nu-i nimic, vom învăţa mai multe unul despre celălalt pe parcurs”. Ea a fost de acord, aşa că s-au căsătorit şi au plecat în luna de miere, într-o superbă staţiune.

Într-o dimineaţă, ei stăteau lângă piscină. Brusc, bărbatul se ridică de pe prosopul său, urcă pe o trambulină înaltă de 10 metri şi face o săritură cu două rotaţii şi jumătate în aer, intrând în apă aproape perfect, precum un cuţit. Apoi, urcă din nou şi execută o săritură şi mai complicată, din nou cu final excelent.

Ea spune: „Incredibil!”

El, mândru: „Cândva, am fost campion olimpic la sărituri în apă. Vezi, ţi-am spus că o să aflăm lucruri uimitoare unul despre celălalt”.

Femeie se ridică la rându-i, sare în pisicină şi începe să facă ture de bazin. Se mişca atât de repede încât soţului îi era greu să o urmărească în apă. A făcut ture în stilul liber, bras, fluture. După vreo 30 de ture, terminate în câteva minute, vine cu un aer proaspăt, răsuflând normal, şi se întinde din nou pe prosop.

„Este incredibil”, spune el. „Ai fost campioană olimpică la înot?”.

„Nu”, răspunde ea. Am fost prostituată în Alabama şi lucram pe ambele maluri ale râului Tennessee”.

Zilele următoare, noi bancuri cu Olimpiada pe greatnews.ro.

Dacă ți-a plăcut acest articol, dă-ne un like pe pagina noastră de Facebook.