Baie fierbinte de mulțime a lui Dragnea la Iași

liviu dragnea craiova
Foto: Captură Digi24

Au fost proteste la Iași, în apropierea Teatrului pentru copii „Luceafărul”. În jur de 2.000 de oameni au venit să scandeze împotriva partidului de guvernare și a liderului Liviu Dragnea. Acesta se află într-un turneu electoral în Moldova.

Dragnea a fost primit de liderii PSD din Iași cu fanfară. În fața teatrului a fost montată și o scenă pe care a cântat o orchestră de muzică populară.

Simpatizanții PSD aduși cu autocare și mașini de la mai multe filiale comunale și locale din județul Iași au fost apatici, iar organizatorilor le-a fost destul de greu să-i facă să scandeze pentru partid.

Pentru a acoperi scandările protestatarilor, organizatorii au crescut volumul în boxe.

Dragnea a avut parte de episoade de ostilitate și la mitingurile electorale de la Suceava și Botoșani. De exemplu, la Suceava, în timp ce făcea o baie de mulțime, unul dintre cei care se aflau în public a refuzat să dea mâna cu el, spunându-i: „Eu nu dau mâna cu hoții”.

Dragnea nu a replicat și a mers mai departe. Apoi a avut un schimb de replici și cu un tânăr  din public, care i-a spus că PSD nu a făcut „nimic”.

„Nimic ești tu, ți-o spun direct! Ai răbdare să-ți spun ce am făcut noi, mincinosule! Am mărit salariile la medici, așa cum n-au fost niciodată în România…”, i-a spus Dragnea, după care, la câteva secunde, tânărul a fost bruscat de câțiva PSD-iști.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.