Imaginile care fac înconjurul lumii. Ce face cu bagajele pasagerilor angajatul unei mari linii aeriene

aeroport ibiza bagaje aruncate
Foto: Desy Leon (Facebook) / boeing.com

Un muncitor de pe aeroportul din Ibiza, Spania, a fost filmat în timp ce manevra bagajele unor pasageri aruncându-le pur și simplu unele peste altele.

Unul dintre bagaje este aruncat chiar pe o distanță de 5-6 metri.

Bărbatul a fost huiduit și fluierat de călătorii care l-au filmat. Aceștia nu au avut însă cum să intervină deoarece se aflau în interiorul terminalului, iar angajatul era pe pistă.

Angajatul trebuia să încarce bagajele într-un vehicul, însă pentru a nu le căra pe fiecare în parte de pe pistă până la mașină a preferat să le arunce de la distanță.

Filmulețul a fost publicat ieri pe Facebook de Desy Leon și a strâns deja peste 4 milioane de vizualizări. A fost distribuit de aproape 100.000 de ori și a strâns peste 5.700 de comentarii de la utilizatori indignați de imaginile văzute.

O purtătoare de cuvânt a confirmat pentru mirror.co.uk că bărbatul filmat lucrează pentru compania aeriană spaniolă Iberia și și-a cerut scuze pentru situația creată. Angajatul este acum cercetat disciplinar.

Iberia Líneas Aéreas de España, S.A., de obicei prescurtat Iberia, este cea mai mare companie aeriană a Spaniei, cu sediul în Madrid.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.