Baccarat vs Blackjack. Ce alegi pentru profit maxim?

baccarat-vs-blackjack

Cazinourile online oferă o varietate de opțiuni pentru pasionații de jocuri de noroc. De la sloturi la ruletă și jocuri de masă, fiecare jucător poate alege în funcție de preferințele personale. Una dintre marile dileme este legată de diferențele dintre baccarat și blackjack, în ceea ce privește potențialul de câștig. Vom vedea în continuare ce presupune fiecare joc și ce să alegi pentru a te bucura de distracție maximă și câștiguri în bani reali. Pentru a-ți testa abilitățile și norocul, caută princess casino aplicatie și încearcă cele două jocuri!

Ce este și ce presupune jocul de Blackjack?

Blackjack este un joc de cărți în care gamblerii se confruntă cu dealerul, încercând să adune cărți cu valoare cât mai apropiată de suma de 21, fără însă a depăși acest prag.  Pentru început, fiecare participant primește două cărți cu fața în jos, iar dealer-ul primește două cărți, una cu fața în sus și cealaltă cu fața în jos. Jucătorul are apoi opțiunea de a lovi sau de a sta, în funcție de puterea celor două cărți pe care le are.

Dacă jucătorul depășește 21, pierde automat. În cazul în care iese din joc înainte de a depăși 21, dealerul își va juca mâna pe baza unui set de reguli prestabilite.

În cazul în care dealerul depășește 21, sau dacă pierde, jucătorul câștigă automat. În cazul în care dealerul ajunge la 17 sau mai mult, acesta nu va trage nicio carte suplimentară, iar mâna care se apropie cel mai mult de 21 câștigă.

Blackjackul se referă la cea mai bună mână pe care o poți obține. Un blackjack este un câștigător automat, în care jucătorul primește pentru început un as și o carte cu fața.

Jucătorii nu numai că își câștigă automat pariul, dar sunt plătiți și în cote, mai degrabă decât în bani. În funcție de locul în care îl alegi, vei primi fie 3-2, fie 6-5 la un blackjack.

Ce este și ce presupune jocul de Baccarat?

Baccarat este un alt joc de cărți de cazino care, pentru un ochi neavizat, poate părea foarte asemănător cu Blackjack. Jucătorii au la dispoziție trei opțiuni pentru a paria la o masă de baccarat. Ei pot paria pe jucător, pe bancher sau pe egalitate. După ce își fac pariurile, dealerul împarte două cărți atât jucătorului, cât și casei sau bancherului.

Deși este posibil ca jucătorul sau bancherul să extragă o carte suplimentară, aceste cărți sunt împărțite în conformitate cu un set de reguli prestabilite, nu pentru că jucătorul le-a cerut. Jucătorul nu trebuie să ia nicio decizie reală în afară de cea legată de locul în care își plasează pariul.

La blackjack, câștigătorul este cel care are mâna care se apropie cel mai mult de 21 fără a depăși 21.

La baccarat, jocul este decis de mâna care se apropie mai mult de 9 și nu există depășire.

Pentru a calcula scorul unei mâini la baccarat, se adună ambele cărți. Așii până la nouă sunt numărați la valoarea lor nominală, iar zecile și cărțile cu fața contează zero.

Similitudini între cele două jocuri

Din punct de vedere vizual, baccarat și blackjack par a fi jocuri foarte asemănătoare, deoarece ambele implică un jucător și un dealer care primesc două cărți la început și apoi pot extrage cărți suplimentare pentru a-și îmbunătăți pozițiile.

Dar atunci când sapi puțin mai adânc pentru a compara cu adevărat blackjack vs baccarat, vei observa că aceasta este unica asemănare.

Diferențe între cele două jocuri

Există o mulțime de diferențe între baccarat și blackjack, dar cea mai mare este că la baccarat jucătorii nu iau niciun fel de decizie care ar putea afecta rezultatul mâinii.

Singura decizie pe care o poate lua un jucător este dacă vrea să joace o mână, mâna bancherului sau egalitatea. După aceea, ei doar urmăresc rezultatul pentru a vedea cum se desfășoară jocul. La blackjack, jucătorul poate alege să lovească, să stea sau poate chiar să părăsească jocul în funcție de mâna sa, de mâna dealerului și de celelalte cărți expuse pe masă.

Decizii precum împărțirea perechilor, dublarea sau capitularea sunt alegeri importante care pot schimba foarte mult modul în care se desfășoară mâna. Acest lucru face ca aceste jocuri să fie complet opuse, deoarece într-un joc, doar privești, iar în celălalt, ai controlul total asupra a ceea ce se întâmplă cu mâna ta.

Baccarat vs Blackjack – Care este cea mai bună alegere?

La fel ca în cazul majorității situațiilor, adevărul este undeva la mijloc. Când te uiți la câștigul teoretic pentru aceste jocuri, ambele sunt foarte bune, cu avantaje mici ale casei. Dar întotdeauna va exista o diferență între valoarea teoretică și valoarea reală, iar la blackjack, în funcție de îndemânarea jucătorului, această diferență poate fi uriașă!

Nu toate jocurile de blackjack sunt la fel. Unele plătesc 3-2 la mâna câștigătoare, în timp ce altele plătesc 6-5. Unele mese îți permit să dublezi câștigul la orice două cărți, iar altele permit dublarea doar la zece sau unsprezece cărți.

Există o mulțime de reguli diferite care fac diferența în ceea ce privește avantajul casei la un joc de blackjack. Jucătorii ocazionali de obicei nu înțeleg pe deplin cum aceste schimbări minore pot face o mare diferență în hold, iar aici este momentul în care cazinoul te păcălește să joci un joc prost.

Este Baccarat o opțiune mai bună?

În timp ce baccarat ar putea fi un pic plictisitor uneori, deoarece tot ce faci este să privești cum se desfășoară mâna, faptul că nu ai posibilitatea de a lua decizii cu privire la mâna ta, îți oferă de fapt un joc de noroc mult mai bun, deoarece nu poți strica lucrurile!

Nimeni nu stă la o masă de blackjack și încearcă să își diminueze șansele de câștig, dar asta se întâmplă, în realitate, de cele mai multe ori. Blackjackul poate fi mai distractiv, dar asta nu înseamnă că este un joc mai bun. Atunci când joci baccarat, casa te protejează în esență de tine însuți, deoarece nu îți permite să sari și să schimbi avantajul casei jucând prost. Această incapacitate de a juca baccarat „mai bine” sau „mai rău” menține hold-ul real foarte aproape de theo hold pe o masă de baccarat.

Concluzie

Acum, că am ajuns la concluzia că baccarat este jocul mai bun, bazat pe faptul că avantajul casei este mai mic, tot ce putem să facem este să te sfătuim să încerci jocul data viitoare când vizitezi un cazino online! Mult succes!