Autoritățile „revoluționează” industria construcțiilor: Podul reparat cu crengi

FOTO: Captură Digi24
FOTO: Captură Digi24

Compania Națională de Autostrăzi a reparat balustradele rupte ale unui pod cu crengi de copaci și sârmă. Reparațiile demne de Evul Mediu au fost făcute pe drumul național care leagă Craiova de Râmnicu Vâlcea. Cei de la CNADNR au spus că „pentru atât au ajuns banii”, potrivit Digi24.

Problemele la podul din Lădești, care trece peste Cerna, au apărut în urmă cu 2 ani, când balustradele au început să cadă. Probleme au început să apară și la un pod de pe râul Olteț, în localitatea Bălcești, însă acolo a fost montată o balustradă metalică.

„Ştim de ele. În funcţie de banii pe care îi avem alocaţi, facem reparaţiile respective”, a declarat directorul de întreținere DRDP Craiova, Alin Golumbeanu, pentru Digi24.

În urmă cu două săptămâni, primarul comunei Costești, din Vâlcea, a decis să planteze tufe de ghiocei, zambile și trandafiri în gropile de pe drumul județean care duce spre mănăstirile din zonă.

Reprezentanții Consiliului Județean Vâlcea l-au acuzat pe primar că face jocuri politice și i-au recomandat să planteze „trei trandafiri”.

„Nu ne punem mintea cu un asemenea gest teribilist. Drumul Mănăstirilor are finanțare europeană, iar acolo unde dumnealor s-au jucat politic există un proiect al Drumului Mănăstirilor. Nu știu de ce nu au făcut aceste gesturi până anul trecut când liderii CJ erau din același partid cu edilul Peștereanu”, a precizat președintele CJ Vâlcea, Gheorghe Păsat.

Recomandările editorilor GreatNews:

Locuri de muncă în exoticul Dubai. Salarii de peste 1.500 de dolari, experiența nu e obligatorie
TAROM lansează oferta de primăvară. Bilete de avion ieftine spre zeci de destinații
Cum poți să primești de la stat un teren gratuit pentru casa ta. Ce trebuie să faci

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.