Au fost focuri de armă la clubul de golf al lui Donald Trump. Un bărbat a fost arestat

Donald Trump. Foto: YouTube

Secret Service a dejucat ceea ce FBI a calificat drept o aparentă tentativă de asasinat la adresa candidatului republican la președinția SUA, Donald Trump. Mai multe focuri de armă s-au auzit în timp ce acesta se afla la clubul său de golf din West Palm Beach, Florida.

Agenții Secret Service au văzut și au tras asupra unui bărbat înarmat aflat în tufișuri la marginea terenului de golf, la câteva sute de metri de locul în care juca Trump, au declarat reprezentanți ai forțelor de ordine. Suspectul a lăsat la fața locului o pușcă de asalt de tip AK-47 și alte obiecte și a fugit într-un vehicul, dar a fost arestat ulterior.

Ulterior, oamenii legii au anunțat că au reținut un suspect. Este vorba despre un bărbat din Florida, în vârstă de 58 de ani. Pe lângă arma de asalt, acesta avea o vestă de protecție din plăci ceramice și două rucsacuri.

Un martor a reușit să fotografieze numărul de înmatriculare al vehiculului în care a fugit suspectul. Acesta a fost arestat la aproape 80 de kilometri de clubul de golf al lui Donald Trump.

Donald Trump a transmis că este „bine” și că nu va „ceda niciodată”.

Atentatul la viața lui Trump a avut loc la doar două luni după ce acesta a fost împușcat la un miting de campanie în Pennsylvania, suferind o rană minoră la urechea dreaptă.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.