Aterizare de urgență din cauza unor români scandalagii

Un avion al companiei Wizz Air, care a plecat din Londra spre București, a aterizat de urgență la aeroportul din Frankfurt. Decizia echipajului a fost luată după ce doi pasageri români, care potrivit celorlalți călători, s-ar fi aflat sub influența drogurilor, au început să facă scandal.

Ceilalți călători spun că unul dintre ei era foarte agresiv și a început să-i înjure pe cei din jur, inclusiv pe membrii din echipaj. Avionul ar fi trebuit să ajungă în țară la ora patru dimineața, însă a aterizat în Frankfurt, unde oamenii au primit cazare. Acestora li s-a pus la dispoziție un zbor la ora 13:00 care să-i aducă în țară.

Luni, un alt avion Wizz Air, care zbura pe ruta Luton – Iași, a aterizat de urgență la ora 14:26 pe aeroportul Henri Coandă, din cauza unor probleme tehnice. La bordul aeronavei se aflau 180 de persoane, pasageri plus echipaj.

„Aeronava care opera zborul Wizz Air W6 3652 de la Londra Luton la Iaşi a fost redirecţionată către Bucureşti din cauze tehnice. Avionul a aterizat în condiţii normale şi este în curs de verificare.

Pasagerilor li s-a oferit transport cu autocarele din Bucureşti, estimându-se că vor ajunge la Iaşi în jurul orei 23:15, ora locală.

Wizz Air îşi cere scuze tuturor pasagerilor pentru orice incoveniente cauzate, însă siguranţa pasagerilor, a echipajului şi a aeronavei este prioritatea noastră”, au transmis reprezentanții Wizz Air.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.