Atenție când cumpărați o locuință într-un bloc nou! O tânără s-a trezit cu tavanul prăbușit

tavan prăbușit titan
Foto: Facebook

O tânără din cartierul Titan din București s-a trezit cu tavanul din sufragerie prăbușit în mijlocul camerei, peste mobilă, într-o locuință nouă pe care tocmai o achiziționase într-un complex rezidențial.

Tânăra Diana Maria Covaci a publicat pe Facebook mai multe fotografii în care se vede că din tavan s-a desprins o bucată mare de tencuială, care a căzut peste mese și peste canapeaua din living.

Locuința în care s-a petrecut accidentul este un apartamentu din complexul rezidențial „Răsărit de Soare” din cartierul Titan din București, complex construit de firma Conarg Consulting, a menționat Diana Covaci pe rețeaua de socializare.

Tânăra a povestit că se afla acasă în momentul în care placa de ipsos s-a prăbușit, însă din fericire nu era în sufragerie: „Ne-am speriat îngrozitor. Bine că nu eram în living. Nu putem decât să ne bucurăm că suntem în viață”.

Un cartier rezidențial nou construit unde un apartament a costat peste 60.000 de euro. Plafon făcut din ipsos și nu din rigips și încărcat maxim. Va trebui să stăm cu cască de protecție în casă. Aveți grijă când vă luați apartamente în complex nou!”, a mai spus ea.

După ce Diana Covaci a făcut cazul public, firma de construcție a anunțat-o pe proprietară că va repara tavanul căzut: „Astăzi am fost contactați de către reprezentanții constructorului care ne-au asigurat că vor veni cu soluții viabile. Sperăm să se rezolve cât mai repede această situație și să ne putem muta iar acasă! Mi s-a promis reparația sub stricta supraveghere a unui expert constructor”.

tavan prăbușit titan
Foto: Facebook
tavan prăbușit titan
Foto: Facebook
tavan prăbușit titan
Foto: Facebook
tavan prăbușit titan
Foto: Facebook

Recomandările editorilor GreatNews:

Simbolul vieții artistice din București va fi dărâmat. Ministru: „E un oraș agresat”
Clacă pentru repararea casei lui George Enescu
Case decorate cu sticle. 20 de idei de reciclare superbe