Brutarul artizan Iulian Duțu vine în București pentru a-i învăța pe orășeni să plămădească pâine tradițională cu maia.
Turtiţa Fermecată si thehobby.ro vă invită să participaţi la atelierele de pâine plămadită cu maia ce vor avea loc la Bucureşti.
Programul este următorul:
Atelier de pâine ţărănească dospită cu maia (fără drojdie):
24 Martie – (Zona Rezidenţială Băneasa), orele 11–15
25 Martie – (Palatul Cesianu-Racoviţă), orele 11–15
Atelier de pâine şi cozonaci de Paşte dospite cu maia (fără drojdie)
7 Aprilie – (Zona Rezidenţială Băneasa), orele 11–15
8 Aprilie – (Palatul Cesianu-Racoviţă), orele 11–15
Atelier de specialităţi italiene – pizza, ciabatta, focaccia, grissini – dospite cu maia (fără drojdie)
5 Mai – (Zona Rezidenţială Băneasa), orele 11–15
6 Mai – (Palatul Cesianu-Racoviţă), orele 11–15
Atelier de panificaţie pentru copii
2 Iunie – (Zona Rezidenţială Băneasa), orele 11–15
3 Iunie – (Palatul Cesianu-Racoviţă), orele 11–15
Vă puteţi înscrie la cursuri folosind formularul de la adresa http://thehobby.ro/inscriere/ sau prin email la office@thehobby.ro
Preţ: 100 lei/atelier/zi
Pentru informaţii suplimentare sunaţi la 0722.750.401 / 0722.141.399 sau 021.269.01.05
Sămbata, cursurile au loc la sediul din Str. Erou Iancu Nicolae nr.147, Bloc Europa, Parter (vizavi de Grădina Zoologică), iar duminica la Palatul Cesianu Racoviţa din Str. C.A. Rosetti nr. 5.
Dacă acest articol ți-a fost de ajutor, dă-ne un like pe pagina noastră de Facebook.
Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos: