Atac murdar al Olguței Vasilescu: ”Domnul Klaus se vede șef de lagăr de concentrare”

FOTO: Gov.ro
FOTO: Gov.ro

Lia Olguța Vasilescu, fostul ministru al Muncii și coordonatorul campaniei electorale a Vioricăi Dăncilă, a făcut câteva declarații șocante aseară, spunnd că Iohannis este în război cu PSD și comparându-l pe șeful statului cu un șef de lagăr de concentrare.

Olguța Vasilescu și-a început cariera politică în Partidul România Mare și, cu toate că este de ani buni în PSD, nu s-a lepădat de ideile extremiste, declarația de aseară nefiind prima în care îl asociază absurd pe Klaus Iohannis cu regimul nazist.

”Domnul Klaus, cred deja se şi vede şef de lagăr de concentrare şi toţi PSD-iştii băgaţi acolo la reeducare”, a declarat Olguţa Vasilescu sâmbătă seară, la Antena 3.

”El tot ceea ce a făcut bun în cinci ani de zile a fost să dea jos de la guvernare PSD”, a mai afirmat Lia Olguţa Vasilescu.

Nu este pentru prima oară când Olguța Vasilescu are astfel de derapaje. Când Iohannis a acuzat PSD că a gazat românii în timpul protestului din 10 august 2018, Olguța a răspuns: ”ca neamț, să vorbești de gazare, trebuie să ai mult curaj”.

Eforturile disperate ale taberei PSD de a-l discredita pe Iohannis par să devină tot mai agresive și disperate, mai ales după ce președintele a refuzat o dezbatere cu Viorica Dăncilă, pe care o acuză că a susținut ”mârlăniile pesediste”.