Atac armat în metroul din New York. Cel puțin 13 răniți, 5 oameni au fost împușcați | VIDEO

atac armat new york metrou
Foto: Captură YouTube

Cel puțin 13 oameni au fost răniți, iar 5 dintre ei împușcați, într-o stație de metrou din cartierul Brooklyn, New York, în această dimineață.

Potrivit The New York Times, poliția caută un bărbat cu mască de gaze și care poartă o vestă portocalie tipică muncitorilor în construcții.

Polițiștii au fost informați și că în stația de metrou este mult fum.

Numărul exact al victimelor nu este cunoscut deocamdată. Mai multe imagini de la fața locului arată pasageri plini de sânge prăbușiți pe platforma metroului.

Mass-media locale relatează că în stația de metrou au fost găsite inclusiv mai multe dispozitive explozive nedetonate, potrivit BBC.

Potrivit NBC News, suspectul a fost văzut aruncând un dispozitiv exploziv în stație, înainte de a deschide focul asupra oamenilor.

Unii dintre răniți au reușit să scape sărind într-un metrou. Deocamdată, atacatorul este în libertate.

Știre în curs de actualizare.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.