Asemănări izbitoare între părinți și copiii lor, la aceeași vârstă

Bunică și nepoată Sursa: Reddit


Dacă unii părinți sunt îngrijorați de faptul că nu seamănă deloc copiii lor cu ei, alții sunt cu adevărat norocoși și se pot mândri cu niște copii care seamănă cu ei ca două picături de apă.

Fie că este vorba de fetițe care seamănă foarte bine cu mama lor sau de băieți care au aceleași trăsături ca tații lor, există unele asemănări izbitoare și doar fotografiile alb-negru sau foarte vechi mai risipesc din mister, deși cei care le văd și nu știu despre ce este vorba cred că este vorba de aceeași persoană.

Genetica este într-adevăr un lucru fascinant, mai ales că unele caracteristici pot trece de la generație la generație, ajungând și la nepoți și la strănepoți, iar fotografiile demonstrează din plin acest lucru.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.