Așa arată tratamentul administrat într-o singură zi unui bolnav de COVID internat la ATI

tratament o zi ati pacient covid

Sursa: Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București

Doar 40% din populația totală a României este vaccinată, iar autoritățile încearcă să îi convingă pe români să se vaccineze.

Reprezentanții CNCAV (Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19) au publicat pe pagina de Facebook RO_Vaccinare o fotografie în care apar o mulțime de medicamente, fiole și alte seruri.

Fotografia a fost realizată de cadrele medicale de la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București și conține tratamentul pentru o singură zi al terapie intensivă (ATI) a unui pacient cu COVID.

„O imagine cât o mie de cuvinte: tratamentul pentru o singură zi la terapie intensivă a unui bolnav de Covid-19!

Acesta este tratamentul pentru o singură zi la terapie intensivă a unui bolnav de Covid-19. Alternativa este simplă și sigură: vaccinarea.

Prin vaccinarea cu schemă completă se reduce considerabil riscul de infectare, de transmitere, de spitalizare și deces.

PS: Revenim cu tratamentul unei persoane care a rămas cu sechele după trecerea prin boală”, au transmis reprezentanții CNCAV.

După ce vaccinarea a luat avânt la apogeul valului 4 al pandemiei, când a fost impus și certificatul verde COVID în mall-uri și alte magazine neesențiale, în prezent se vaccinează tot mai puțini români. De exemplu duminică, 12 decembrie, doar 4.015 români s-au vaccinat cu prima doză.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version