ANAF scoate la licitație ARO-ul lui Ceaușescu

aro ceaușescu licitație anaf
Foto: ANAF

ANAF scoate la licitație una dintre mașinile folosite de fostul dictator Nicolae Ceaușescu.

Este vorba despre un ARO 304 de culoare gri, fabricat în anul 1977 la fosta uzină de la Câmpulung. Mașina are 72.453 de km parcurși, funcționează pe benzină și are o capacitate de 2.495 de cmc.

Prețul de pornire la licitație era, la sfârșitul anului trecut, de 137.500 de lei, adică aproximativ 30.000 de euro. Acum, prețul de pornire a scăzut cu peste 30.000 de lei și este de 103.125 de lei.

Potrivit anunțului publicat pe site-ul ANAF, mașina s-a aflat în proprietatea omului de afaceri Ovidiu Tender, de la care a fost confiscată pentru a acoperi un prejudiciu.

Licitația va avea loc pe 18 decembrie 2019, în București, la sediul ANAF din strada Lucrețiu Pătrășcanu nr.10, Corp B, etaj 2, sector 3.

aro anaf licitatie
Foto: ANAF
Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.