Ariel Chiș nu mai candidează la Consiliul General al Bucureștiului, din cauza unui cântec ridicol

Ariel Chis. Foto: Facebook

Ariel Chiș, care era al doilea pe lista USR pentru Consiliul General al Muncipiului București, a anunțat că renunță la candidatură, după ce un clip în care tânărul politician cântă o melodie proprie a stârnit numeroase reacții pe rețelele de socializare.

Clipul a fost filmat în 2018, în timpul campaniei USR #fărăpenali și era destinat grupului intern al partidului, pentru amuzament.

”Eu sunt Ariel și am venit să fac curățenie în politica românească”, spune Ariel Chiș în debutul înregistrării, ținând în mână o cutie de detergent Ariel.

Tânărul Chiș compune mai multe rime în videoclip, fiecare de un ridicol aparte.

~Eu sunt Ariel, coadă de purcel;
Sunt Mica Sirenă, cam oligofrenă;
Chiș, piș, lapte, griș, drăguț ca un caniș.

Ariel, Ariel
Sunt cel mai userist dintre useriști
Ariel, Ariel!

Iată cum și-a anunțat, pe Facebook, tânărul politician decizia de a renunța la candidatura pentru un post de consilier al Capitalei:

”După mai multe zile foarte grele pentru mine, am decis să mă retrag de pe lista USR la Consiliul General al Municipiului București.

Ultimul lucru pe care mi l-am dorit vreodată a fost să aduc un prejudiciu de imagine USR-ului, partidului căruia i-am dedicat ultimii ani de viață, zi de zi, noapte de noapte.

O să rămân alături de USR pentru că acest partid reprezintă pentru mine o speranță, o speranță că vom putea ajunge să avem o clasă politică integră și bine intenționată, care să lupte pentru toată lumea, nu doar pentru unii. Știu că acest partid poate realiza asta, am văzut ce principii ne ghidează și cum suntem diferiți de orice altceva a existat până acum. Am niște colegi extraordinari pe care întotdeauna îi voi recomanda și îi voi susține.

În încheiere, vreau să le mulțumesc public din suflet tuturor celor 372 de colegi care m-au votat pentru un loc pe lista USR la Consiliul General unde am obținut locul 2. Vreau să mulțumesc și zecilor de prieteni care mi-au scris că le pare rău că sunt linșat mediatic și m-au încurajat să rămân puternic și să nu pun la suflet.

De asemenea, nu uitați, România a fost făcută de oameni care nu au stat deoparte. Acesta este sloganul USR din 2016 pentru care am intrat în viața politică. Voi continua.”