Apartamente lângă stația de metrou. Cum arată locuințele de vis de lângă Politehnica

Unul dintre cele mai moderne și mai liniștite ansambluri rezidențiale din București este cel ridicat în parcul Politehnicii de un grup de dezvoltatori imobiliari.

Ansamblul are 4 blocuri, fiecare cu subsol, parter și nouă etaje. În total, sunt 434 de apartamente cu suprafețe diferite, de la 31 la 76 de metri pătrați. Constructorii au folosit materiale de calitate, iar locuințele se predau complet finisate. Puteți vedea cum arată apartamentele din complex în galeria de AICI.

Cei care locuiesc în complexul din parcul Politehnica au acces facil la nu mai puțin de 3 guri de metrou (Politehnica, Grozăvești și Petrache Poenaru), iar spațiul verde și aleile largi din jurul clădirilor sunt excelente pentru o viață de familie liniștită.

Cum ajungi la complex

În apropierea blocurilor ce compun Politehnica Park Residence sunt, evident, Universitatea Politehnica, dar și un mall (AFI Palace Cotroceni), un hipermarket (Carrefour Orhideea), un club de relaxare (IDM Club) și clădirile de birouri (Sema Park, de exemplu). Complexul studențesc Regie este și el chiar peste Dâmbovița, accesul la puburile și cluburile din zonă făcându-se pe podurile peste râu.

Adresa este strada Economu Cezărescu, nr 52, sector 6, București, iar la ansamblu puteți ajunge pe jos din Splaiul Independenței, dar și din Parcul Politehnica. Pe jos, distanța de la stațiile de metrou Politehnica și Grozăvești poate fi parcursă în doar 7 minute.

Dacă vrei să vezi locuințele cu ochii tăi, poți afla programul de vizitare AICI.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.