Anunțul „exploziv” al unui român: Vând tun! Preț negociabil!

FOTO: olx.ro
FOTO: olx.ro

Un român care locuiește în apropiere de București a scos la vânzare patru tunuri. A postat anunțul pe internet și acum așteaptă cumpărători. Potrivit Digi24, tunurile au fost scoase din uz de armată și sunt inofensive.

„Sunt din fier, sunt tunuri de câmp și tunuri anti tanc, deci pot fi folosite în ambele situații. Când sunt puse pe câmp, brațele astea le ajută să se poziționeze, iar cele două table ajută la recul”, își prezintă vânzătorul tunurile.

Au fost fabricate la Reșița și au fost îmbunătățite cu tehnologie rusească de luptă.

„Am postat un anunţ cu privire la vânzare pentru că este destul de greu să le fac pe toate patru. Cu cineva am ajuns chiar la o negociere directă, a şi venit să le vadă şi a vrut să cumpere două”, a mai spus vânzătorul, pentru jurnaliștii de la Digi24.

Un astfel de tun, despre care vânzătorul spune că poate fi folosit ca „decor”, costă în jur de 8.000 de lei. Pe internet se vând tot felul de arme neletale, însă polițiștii spun că toți cumpărătorii trebuie să le înregistreze altfel riscă o pedeapsă cu închisoare de șase luni.

 

Recomandările editorilor GreatNews:

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.