Antena 3 își schimbă denumirea. Cum se va numi postul de televiziune

Julio Iglesias Jr, invitat la Antena 3

Postul de televiziune Antena 3 se va rebrandui și își va schimba denumirea în Antena 3 CNN, anunță „Libertatea”.

Sediul din Pipera a început modernizarea tuturor studiourilor, iar reporterii și redactorii participă la traininguri speciale de pregătire realizate de jurnaliștii televiziunii din Statele Unite ale Americii.

Postul de știri fondat și deținut de familia Voiculescu își va schimba denumirea, dar și întreaga identitate vizuală, grila și conceptul. De asemenea, se vor schimba decorurile. Potrivit „Libertatea”, se lucrează și la schimbarea grilei de programe.

Inițial, data preconizată pentru schimbare urma să fie 19 septembrie, dar aceasta ar putea fi amânată pentru scurt timp.

Antena 3 era post de televiziune afiliat CNN de mai mulți ani, iar în luna martie 2022 a devenit post partener al televiziunii din Statele Unite ale Americii.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.