AnimaWings anunță că lansează zboruri regulate, la prețuri accesibile, către o nouă destinație tot mai îndrăgită de români

Foto: AnimaWings

Compania românească AnimaWings anunță extinderea rețelei sale de destinații cu o rută regulată directă între București și Dubai, începând cu 27 decembrie 2024, cu o frecvență de două curse săptămânale.

„Biletele de avion sunt deja disponibile la vânzare începând de astăzi pe pagina web a companiei, dar şi în reţeaua partenerilor. Această nouă conexiune va oferi pasagerilor români și internaționali acces direct către una dintre cele mai vibrante și cosmopolite destinații din lume”, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

„Prețurile biletelor dus-întors pentru această rută încep de la doar 245 de euro/persoană, făcând astfel călătoria către Emiratele Arabe Unite foarte accesibilă. Zborurile vor fi operate cu aeronave de ultimă generație – Airbus A220 – un model unicat pe piața din România, cunoscut pentru eficiența sa ridicată și confortul superior oferit pasagerilor, având cinci locuri pe rând, respectiv patru pentru clasa business, culoare spațioase și iluminare superioară”, se mai arată în comunicatul de presă.

„Suntem mândri să anunțăm această nouă rută către Dubai, o destinație emblematică ce atrage turiști din întreaga lume, dar are şi un trafic în creştere pentru segmentul business, inclusiv din/spre România. Cu Airbus A220, pasagerii noștri vor beneficia de o experiență de zbor excepțională, marcată de confort și inovație tehnologică. Iar pe această rută avem deja în vânzare un număr generos de locuri în clasa business, pentru un zbor în condiţii de excepție. Această lansare este parte a angajamentului nostru de a extinde rețeaua de destinații oferite și de a răspunde cererii crescânde pentru zboruri internaționale de calitate, la prețuri accesibile”, a declarat Marius Pandel, acționar AnimaWings.

Pe zborurile AnimaWings către Dubai sunt disponibile 12 locuri în clasa business, oferind o experiență de zbor premium pe durata acestui zbor de aproximativ 5 ore. Pasagerii care aleg clasa business se bucură de prioritate la îmbarcare și debarcare, având astfel parte de o experiență fără stres de la începutul călătoriei. În plus, aceștia beneficiază de catering inclus, având la dispoziție o gamă variată de preparate și băuturi.

Foto: AnimaWings

„Vom da start acestor curse regulate la finele lunii decembrie, aceasta fiind cea mai căutată perioadă pentru pasagerii din România, o mare parte dintre ei fiind interesați de călătorii pentru leisure cu ocazia Revelionului. Totodată, având în vedere comunitatea de expaţi români în creştere în Dubai, cererea de zboruri se înscrie pe un trend ascendent şi ne bucurăm să putem conecta mai facil această destinaţie de România, cu orare de zbor optime, pe timpul zilei”, a mai spus Marius Pandel.

Noua rută București – Dubai se alătură celorlalte destinații operate de AnimaWings atât în România, cât și internațional, precum Cluj, Iași, Oradea, Paris, Larnaca sau Stockholm. În perioada imediat următoare, AnimaWings va continua seria de lansări de rute pentru sezonul de toamnă-iarnă, cu noi destinații surpriză.

AnimaWings este o companie aeriană 100% românească, lansată în 2020 şi parte a Memento Group. Compania aeriană își va mări flota în acest an cu 2 avioane de tip Airbus A220-300, iar în următorul an cu încă 4 aeronave, dintr-un plan total de achiziții de 12 aeronave de acest tip.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.