Ani grei de închisoare pentru un bărbat care și-a bătut copiii pe care îi avea în grijă

copii

Foto: Alexas_Fotos / pixabay.com

Un bărbat din județul Sibiu a fost condamnat la 12 ani de închisoare după ce și-a bătut copiii pe care îi avea în grijă, relatează publicația alba24.ro.

Raș P. a fost condamnat de magistrații Curții de Apel Alba Iulia pentru tentativă de omor, iar sentința este definitivă.

Incidentul s-a petrecut în ianuarie 2023, când bărbatul s-a întors beat acasă de la un parastas. Partenera sa de viață era spital, unde aștepta să nască, iar acasă erau cei 2 copii pe care aceasta îi avea din altă relație: un copil de 7 ani și o fetiță de 4 ani.

Aici, bărbatul a continuat să bea țuică și vin, iar la un moment dat s-a enervat din cauza băiatului.

Potrivit instanței, bărbatul „l-a lovit cu palmele peste față după care l-a trântit de sol (acesta fiind din beton-ciment), după care l-a lovit cu picioare peste față. Urmare a agresiunii exercitate asupra băiatului, sora acestuia în vârstă de 4 ani a început să plângă, motiv pentru care inculpatul a luat-o și a trântit-o de sol în repetate rânduri pe aceasta până ce minora și-a pierdut conștiența. Observând că fetița a rămas inconștientă pe sol, a aruncat cu apă pe ea.”

Copiii au avut nevoie de zeci de zile de îngrijiri medicale. Pentru faptele sale, magistrații din Sibiu l-au condamnat la 12 ani de închisoare.

Bărbatul nu a fost de acord cu pedeapsa primită, considerând că este prea mare pentru fapta sa. A făcut apel, dar judecătorii de la Curtea de Apel Alba Iulia au menținut sentința.

Foto: Alexas_Fotos / pixabay.com


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version