Angajații unui spital din România au vândut droguri copiilor

Zeci de tineri au ajuns la spital, după ce au fost otrăviți cu substanțe pe bază de acetonă și salvie, care erau vândute chiar de o asistentă medicală și un brancardier dintr-un centru medical din Slatina.

”Până în prezent, membrii grupării ar fi comercializat 10 kilograme droguri. 45 de persoane au fost duse la sediul SCCOA în vederea audierii”, a spus Alexandra Dicu, purtător de cuvânt al IPJ Olt, potrivit Digi24.

Printre traficanți erau și doi angajați ai spitalului din Slatina, un brancardier la morga spitalului și o asistentă a Secției de Recuperare. Aceștia racolau clienți printre elevii a două școli generale.

Şapte persoane au fost arestate pentru 30 de zile, după ce procurorii au descoperit droguri, un pistol cu bile și peste 200.000 de lei. Drogurile provocau consumatorilor, în majoritate minori, ”stări de somnolenţă, de debarasare de la viaţa cotidiană”, iar mulți au fost internați în spitale.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.