Angajări la Provident, în 80 de orașe din România. Contează cât de bun ești, chiar dacă te cheamă Cămătaru

Cei de la Provident fac angajări în toate aproape toate orașele medii și mari din România. Compania este în căutare de agenți de vânzări, dar și de personal pentru departamentele administrativ și financiar.

Toate joburile scoase la concurs de Provident România pot fi găsite AICI.

Pentru posturile de agent de vânzări pot concura atât candidați care își doresc un job full-time, cât și persoane care își doresc un loc de muncă cu program part-time. Acest job este disponibil în orice oraș din România, potrivit anunțului de pe siteul ejobs.ro.

În această perioadă, pe lângă joburile de agent de vânzări, Provident scoate la concurs și posturi ca:

Financial Planning & Performance Analyst
Funcționar administrativ
Business Relationship Manager

Cămătaru de la Provident, un succes pe Youtube

Britanicii de la Provident sunt cei care au introdus în România împrumutul la domiciliu, după un model existent în Regatul Unit de 130 de ani. În ultimii ani, pe lângă reclamele clasice, compania a lansat și o serie de clipuri care s-au bucurat de un mare succes pe Youtube. Cel mai de succes este clipul ”Autodenunț” (îl găsești AICI), în care cei de la Provident arată că, într-adevăr, există un Cămătar în echipă.

Clipul a adunat aproape 1,2 milioane de vizualizări pe Youtube.

Un alt clip extrem de popular s-a dovedit a fi ”Antimanifest”, postat pe Youtube când compania a împlinit 10 ani pe piața din România. Scurtul material video arată ce nu a făcut Provident în acești 10 ani.