ANAF anunță că urmează să facă angajări. Peste 1.400 de posturi vor fi scoase la concurs

FOTO: antifrauda.ro
FOTO: antifrauda.ro

ANAF va scoate la concurs, anul viitor, aproape 1.500 de posturi vacante, potrivit directorului instituției, Lucian Heiuș. Concursurile ar putea începe chiar din primul trimestru, în intervalul ianuarie-martie. O atenție deosebită va fi acordată deficitului de personal din administrațiile din teritoriu ale Fiscului.

„Avem acum vacante 1.490 de posturi de execuţie şi aş vrea ca la anul, începând chiar din primul trimestru, să le scoatem la concurs pe toate sau cât mai multe dintre acestea. Pentru a funcţiona eficient, ANAF are nevoie de o schemă de personal completă, mai ales că avem unele zone unde deficitele de oameni sunt destul de serioase şi afectează activitatea.

Ocuparea posturilor vacante din teritoriu este un punct important al acestor planuri”, a afirmat Heiuş, contactat de Profit.ro.

ANAF a derulat o serie de concursuri în această vară, la care au fost ocupate, potrivit informaţiilor primite de Profit.ro, doar 60% din posturi, mulţi candidaţi fiind respinşi din cauza punctajelor slabe obţinute.

Vă recomandăm și:

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.