Ana Morodan, influencerița prinsă băută la volan: „Am vrut doar să fiu o fată iubită și fericită”

ana morodan
Foto: Facebook (Ana Morodan)

Ana Morodan, influencerița care a produs un accident de circulație și a fost testată pozitiv la consumul de alcool și de substanțe psihoactive, a publicat un mesaj pe contul său de Instagram în care spune că îi pare rău că a greșit.

„Pentru copiii și tinerii care mă urmăresc și care visează să fie și ei influenceri. Nu faceți ca mine. Să nu vă credeți mai puternici decât viața, să nu vă lăsați seduși de celebritate și să riscați totul pentru asta. Să nu vă faceți că zâmbiți și că sunteți fericiți când nu mai e niciun pic de soare în viața voastră. Nu merită.

Pentru toți ceilalți, am greșit, îmi pare rău că v-am dezamăgit și sunt recunoscătoare că n-am făcut și mai mult rău.

Am vrut doar să fiu o fată iubită și fericită.

Acum mi-aș dori să fie posibilă o lume ca într-o poveste pe care am auzit-o odată. Într-o comunitate din Africa, când un om greșește, tot satul vine și îl mângâie și îl îmbrățișează. Ei cred că toți suntem buni și avem nevoie mai mult ca oricând de înțelegere și dragoste umană, atunci când greșim. Fiind blânzi cu cel care a greșit, îl ajută să se reconecteze la natură lui adevărată, cea bună. Aveți grijă de mintea și sufletul vostru”, a transmis ea pe contul său de Instagram, unde are 470.000 de urmăritori.

Tânăra în vârstă de 38 de ani a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile, după aparatul Alcooltest a indicat o alcoolemie de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Testarea cu aparatul DrugTest a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive.

Ea a declarat în fața presei că nu a luat droguri, ci că avea o rețetă de la medic pentru anumite medicamente. Morodan a mai spus că lua Trittico deoarece are insomnii.

Potrivit prospectului, Trittico AC este indicat în tratamentul depresiei, însoţită sau nu de anxietate. Substanța activă din Trittico este clorhidrat de trazodonă.

Surse din Poliţie au declarat pentru Observator că singura substanţă psihoactivă la care a ieşit pozitivă este benzodiazepină, care este prezentă în antidrepresive. Benzodiazepinele reprezintă o clasă de medicamente psihotrope (psihoactive). Ele aparțin unei categorii de medicamente cunoscute ca tranchilizante minore (anxiolitice) și se prescriu pentru tratamentul depresiei, al anxietății sau al tulburărilor de somn.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.