Amplifică valorile brandului tău cu… Scent Marketing

Dincolo de a fi doar o nouă tehnică de promovare, scent marketingul sau marketingul olfactiv, așa cum mai este cunoscut, devine o unealtă indispensabilă în lupta brandurilor pentru câștigarea supremației pe piață.

Vorbind la modul general, un miros plăcut ne flatează simțurile și ne atrage. Având la bază acest principiu simplu, marile branduri au început să mizeze tot mai mult pe acest aspect fiind conștienți de faptul că:

  • mirosurile plăcute atrag potențialii clienți într-o locație;
  • îi determină să petreacă mai mult timp într-un loc;
  • îi stimulează să cumpere mai mult și să cheltuie mai mulți bani;
  • îi ajută să recunoască un anumit brand doar după miros;
  • sporește creativitatea și puterea de concentrare într-un spațiu de lucru;
  • este un tool de marketing extrem de valoros și deloc scump.

Alegerea unei arome cu care să se identifice un business nu este o sarcină tocmai ușoară iar scent marketingul înseamnă mult mai mult decât a difuza o aromă plăcută într-o încăpere. Marketingul olfactiv este arta de a alege o aromă care să amplifice valorile, identitatea și mesajele unui brand.

Indiferent de aria în care activați, industrie ospitalieră, în retail, sănătate sau alte domenii, atât dvs cât și clienții veți avea numai de câștigat de pe urma marketingului olfactiv.

Întotdeauna ne bucură succesul colaboratorilor noștri și, de aceea, noi, echipa Igiena PHS, ne aducem cu drag aportul prin consilierea și îndrumarea acestora, pas cu pas, fie că vorbim despre achiziționarea parfumurilor ambientale care vor descreți fruntea și vor răsfața simțurile celor care vă vizitează, fie despre dispozitivele de dispersie performante.

Pentru că ne-au convins cu eficiența lor, aparatele odorizante profesionale ScentEvo reprezintă o alegere inspirată, având la bază tehnologii avansate de difuzie a parfumului, prin nebulizarea la rece. Acestea pot dispersa parfumul concentrat în spații generoase de până la 5000 m³, fără a compromite în vreun fel integritatea chimică a uleiurilor esențiale.

Aceste difuzere vaporizează foarte delicat, fără să fie nevoie să diluați parfumurile sau să le incălziți. În plus, grație acestui procedeu, nu rămân reziduuri. Dacă vă doriți cea mai pură, sănătoasă și mai potrivită experiență parfumată, alegerea unui aparat cu nebulizator este cea mai indicată.

De asemenea, aparatele odorizante profesionale au aspect minimalist, putând fi ușor integrate în design-ul diferitelor încăperi, fiind potrivite pentru lobby-uri, hoteluri, săli de așteptare, magazine, show-room-uri, centre de fitness și wellness, centre de conferințe, aeroporturi, supermarketuri și în cadrul evenimentelor.

Dispozitivele odorizante profesionale de camera ScentEvo au la bază un sistem inteligent ce permite personalizarea după propriile nevoi, tehnologie de neutralizare a mirosurilor, afișaj LCD și telecomadă.

Sistemul de prindere al acestora este extrem de divers, odorizantele putând fi montate pe perete, așezate pe mobilă sau ascunse. În plus, pentru o dispersie uniformă, un aparat odorizant ScentEvo poate fi montat chiar și în sistemul HVAC de ventilație. Grație acestui principiu, volumul de aer odorizat crește de până la 10 ori.

Avantajele sistemului de odorizare ScentEvo sunt numeroase, aparatele remarcându-se prin faptul că nu necesită mentenanță, acest lucru reducând semnificativ costurile, permit răspândirea uniformă a aromelor iar tehnologia avansată de difuzie evită suprasaturarea spațiului cu particule dăunătoare sănătății, deoarece nu conține VOC (volatile organic compounds).

Indiferent de varianta pentru care optați, cu siguranță veți aduce un plus imaginii business-ului dvs, căci un parfum are capacitatea de a influența comportamentul consumatorilor aproape imediat. Atunci când acesta este combinat cu alte repere de marketing, poate amplifica experiența interacțiunii acestora cu un anumit brand, punând bazele unei relații pe termen lung.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.