America’s Got Talent, câştigat de un român! Adrian Stoica a primit 1.000.000 de dolari

adrian stoica
Foto: Captură YouTube

Show-ul „America’s Got Talent” a fost câştigat de un român, Adrian Stoica, ce a prezentat un număr de dresaj canin, relatează „Pagina de Media”.

Formatul original după care este făcut şi „Românii au talent” de la Pro TV a ajuns la sezonul cu numărul 18, care a avut finala miercuri seară (27 septembrie) în SUA.

Adrian Stoica și căţeluşa sa rasa Border Collie, pe nume Hurricane (Uragan), au câştigat trofeul competiţiei şi un cec în valoare de 1.000.000 de dolari.

Pe lângă premiul de 1.000.000 de dolari, Adrian Stoica a câştigat şi un show la Las Vegas.

Iată mai jos momentul în care Adrian Stoica a câştigat trofeul „America’s Got Talent”, precum și numărul prezentat:

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.