Americanii de la McDonald`s ar putea vinde restaurantele din România

Zona de business care se ocupă de industria fast-food-urilor în România se pregătește de o tranzacție importantă, care ar putea avea loc în următoarea perioadă.

Potrivit unor surse citate de economica.net, americanii de la McDonald`s ar urma să vândă restaurantele fast-food pe care le dețin în România unui afacerist rus.

În urma acestei tranzacții, americanii ar urma să încaseze aproximativ 50 de milioane de euro, spune aceeași sursă. De asemenea, americanii vor mai încasa taxa de franciză de la noul proprietar al restaurantelor McDonald`s.

Directorul general al McDonald`s România a precizat, pentru economica.net, că „este o situație care se pregătește din vară, deocamdată sunt speculații”.

McDonald’s Corporation operează cel mai mare lanţ de restaurante din România. În total, în cele 21 de orașe sunt 67 de fast-food-uri MC Donald`s. Afacerile anuale din România ar fi de aproximativ 120 de milioane de euro. Cele mai mari vânzări, aproximativ 5 milioane de euro anual, le-ar avea două restaurante din București, cel Dristor și din Piața Unirii. De asemenea, Mc Donald`s are 4.000 de angajați, iar anul acesta împlinește 20 de ani de când e în România.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version