Alexia Tudose, fata căreia medicii i-au salvat brațele, s-a întors la repetițiile de la școala de dans

alexia tudose

Foto: Captură Facebook

Alexia Tudose, adolescenta din județul Botoșani căreia medicii i-au reatașat brațele amputate în urma unui accident de mașină, s-a întors la repetițiile de dans alături de colegii ei.

Reprezentanții Școlii de dans G-Power din Botoșani au publicat pe Facebook un filmuleț în care apare dansând și Alexia.

„Dansul nu are limite, dansul e medicament pentru suflet. Mulțumim Alexia pentru surpriză. Zâmbitoare și plină de viață cum te știm”, au scris transmis în mesaj reprezentanții școlii de dans.

Recent, Alexia a mers în vizită și la școala unde învață pentru a-și revedea colegii de clasă.

Alexia Tudose a fost externată din spital la finalul anului trecut, pe 31 decembrie. Ea a fost operată de mai multe ori la Secţia de chirurgie plastică de la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iaşi. Prima operație, în timpul căreia i-au fost reatașate brațele, a durat 20 de ore. În operație au fost implicați 10 medici și 8 asistente coordonate de Sidonia Susanu, medic primar de chirurgie.

Sidonia Susanu a și vizitat-o pe Alexia acasă la Curtești, o comună din județul Botoșani.

Fata în vârstă de 15 ani se afla într-un autocar care se deplasa de la Botoșani spre județul Ialomița în noaptea de 16 spre 17 decembrie, unde urma să participe la un spectacol. La intrarea în orașul Pașcani autocarul s-a răsturnat iar mulți dintre pasageri au fost răniți.


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version