Alegeri locale 2016. PSD a câștigat toate orașele din Teleorman

Cei mai înfocați alegători ai Partidului Social Democrat, teleormănenii, s-au prezentat în număr mare ieri, la alegerile locale 2016.

Cu o prezență la urne de 60,55%, mult peste media pe țară, dar depășiți în topul pe țară de Giurgiu, teleormănenii au dat un nou vot de încredere PSD-ului, cu toate că județul lor este printre cele mai sărace din România.

La Alexandria va rămâne primar Victor Drăgușin, care a câștigat al treilea mandat, cu peste 60 la sută din voturi.

Petre Pârvu a câștigat un nou mandat la Zimnicea, în timp ce la Turnu Măgurele va rămâne în funcție Dănuț Cuclea (45%). PSD s-a impus și la Videle, unde câștigător a fost Nicolae Bădănoiu (55%), în timp ce la Roșiorii de Vede deciziile administrative vor fi luate de Valerică Cârciumaru (55%).

PSD a câștigat mai mult de jumătate dintre comunele din Teleorman, impunându-se în localități unde PNL părea să dețină supremația electorală, și anume la Săceni, Plopii Slăvitești, Smârdioasa și Fântânele.

Drăgănești Vlașca a trădat cauza social-democrată la aceste alegeri, la fel și Buzescu, unde învingător a ieșit liberalul Valentin Trăistaru.

În lupta pentru primăria Moșteni, un alt liberal, Tăbărana Vică a obținut un scor 91% din voturi.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Aflăm cine sunt toți primarii din Capitală, în acest articol: Noii primari din București. Firea și 6 PSD-iști la sectoare