Al doilea cutremur de peste 4 grade din România de la începutul lunii septembrie. L-ați simțit?

cutremur vrancea românia

Sursa: www.infp.ro

Un nou cutremur de peste 4 grade a avut loc în zona seismică Vrancea, în județul Buzău, anunță Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Cutremurul s-a produs vineri seara, 10 septembrie, la ora 20:31 (ora locală a României) la adâncimea de 137 de kilometri și a avut magnitudinea de 4,1 grade.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 67km E de Brașov, 72km NE de Ploiești, 121km S de Bacău, 123km V de Brăila, 124km N de București, 125km V de Galați, 145km NE de Pitești, 181km E de Sibiu, 189km N de Ruse, 203km SV de Iași.

Acesta este al doilea cutremur cu o magnitudine de peste 4 grade care se produce în România în zona seismică Vrancea de la începutul lunii septembrie.

Primul a avut 4,5 grade și s-a produs miercuri, 1 septembrie, la ora 13:32 (ora locală a României), în zona seismică Vrancea, județul Buzău, la adâncimea de 145 de kilometri.

Potrivit internauților membri în grupul de Facebook „Cutremur în România”, seismul din 1 septembrie s-a simțit în special în zona Moldovei, în localitățile Focșani, Galați, Bârlad, Tecuci, dar și în București și la Brăila.

Cutremur în România. În ce zonă s-a simțit cel mai puternic


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version