Ajutor neașteptat pentru câinii în pericol de a fi eutanasiați

Câini pregătiți pentru adopție Foto:animalsheltersurvivors.com


Se spune că o fotografie valorează cât o mie de cuvinte, iar o fotografă a înțeles foarte bine acest lucru, în încercarea sa de a-i ajuta pe câinii care se află în pericol de a fi eutanasiați.

Pentru că are la dispoziție doar câteva zile înainte ca patrupedele din adăpostul de animale să fie eutanasiate, Stacey Gammmon face tot posibilul ca portretele sale cu animale să devină cunoscute, iar câinii să fie adoptați cât mai repede.

Cu ajutorul a câteva accesorii, cățeii stau cuminți în timp ce sunt fotografiați. Câteva flori sau o zgardă colorată sunt de ajuns pentru ca animalele să stea fericite în fața aparatului de fotografiat.

Pe site-ul Animal Shelter Survivors, pe care cei care își doresc un animal de companie pot intra, Stacey îi încurajează și pe alți oameni care dețin im adăpost de animale să le scrie povestea și să posteze fotografii cu prietenii necuvântători, dar și poveștile lor.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Un milionar le-a făcut cea mai frumoasă surpriză chelnerițelor sale favorite
Suvenirurile chinezești au invadat Cimitirul Vesel de la Săpânța
Muzeul Consumatorului Comunist. În ce oraș poate fi vizitat


Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.