Ai de gand sa te muti in casa noua? Viziteaza 3 site-uri utile

Trei site-uri utile pentru cei care vor o casă nouă. Foto: ashtonwoods.com
Trei site-uri utile pentru cei care vor o casă nouă. Foto: ashtonwoods.com

Mutarea intr-o casa noua este pentru multi un motiv de bucurie, dar si o sursa de stres in acelasi timp. Daca ai de gand sa te muti si vrei sa faci asta cat mai repede, exista modalitati prin care sa eficientizezi intregul proces si sa scapi de bataile de cap.

Magazinele online sunt foarte utile in acest sens, de aceea este bine sa vizitezi constant urmatoarele 3 site-uri care te vor ajuta sa te muti cat mai repede in noua locuinta si sa o transformi in “acasa”:

 

  • Storia.ro

 

Vrei o casa cu terasa si curte spatioasa sau consideri ca un apartament incapator cu 4 camere este suficient pentru intreaga familie? Sau poate ca ai nevoie de un apartament de inchiriat in care sa locuiesti provizoriu, pana ce vei gasi locuinta de vis? Daca si tu ti-ai pus aceste intrebari, agregatorul de imobiliare storia.ro este site-ul pe care, navigandu-l, vei gasi raspunsul si in acelasi timp, cea mai potrivita optiune pentru tine si pentru buzunarul tau. Accesand acest site vei regasi sute de mii de anunturi de vanzare si de inchiriere de case si apartamente. Astfel, poti alege dintre ofertele de locuinte noi direct de la dezvoltatori sau case si apartamente de la proprietari.

Sistemul smart de filtrare din site va afisa cele mai relevante rezultate pentru cautarea ta, tocmai pentru ca tu sa gasesti mai repede ceea ce te intereseaza. Astfel, vei lua cea mai buna decizie pe baza tipului de imobil care te intereseaza, dar si in functie de zona, pret, suprafata, compartimentare, facilitati etc.

 

  • Emenatwork.ro

 

Pentru ca vei gasi cu siguranta ceea ce cauti pe storia.ro este timpul sa te ocupi de amenajarea locuintei tale. Drept urmare, iti sugeram un alt site util, pentru a nu mai fi nevoit sa petreci ore in sir in magazinele de home and deco: emenatwork.ro. Acest magazin online iti pune la dispozitie o gama variata de produse pentru amenajarea locuintei tale, de la diverse modele de covoare PVC, adezivi si chituri, vata minerala bazaltica si elemente de aparataj terminal pana la gresie si faianta, corpuri de iluminat, dar si accesorii pentru climatizare si ventilatie. In plus, la plasarea primei comenzi dupa abonarea la newsletter, beneficiezi de reducere de 5% din totalul de plata!

 

  • Homex.ro

 

Dupa ce achizitionezi cele necesare pentru a pune la punct noua locuinta, ocupa-te de decorarea si de utilarea casei cu tot ce ai nevoie. Pentru ca e foarte posibil ca elemente precum aerul conditionat sau centrala termica sa fie deja montate, mai ales in cazul imobilelor procurate direct de la dezvoltator, tot ce iti mai ramane de facute este sa cumperi decoratiuni, mobilier si orice te face sa te-ar  putea face sa te simti ca acasa. In timp ce doamnele cu siguranta ca vor investi in ustensile de bucatarie de calitate, probabil ca domnii vor fi mai interesati sa isi achizitioneze un TV cu ecran mare, care se va asorta perfect cu mobila din living aleasa de sotii.

Usureaza-ti eforturile atunci cand vrei sa te muti in casa noua, informandu-te si cumparand de pe Internet!

Sursa foto: https://www.ashtonwoods.com

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.