Afaceri la cheie. Ideea care aduce profit 10.000 de euro în fiecare lună

FOTO: silviarita/Pixabay.com
FOTO: silviarita/Pixabay.com

Sunt foarte mulți cei care caută în ultimii ani idei de afaceri la cheie. În acest articol vă prezentăm o idee de succes. Este vorba despre un business din industria înfrumusețării.

Pentru că româncele investesc mult în propria imagine, saloanele de înfrumusețare au devenit unele dintre cele mai profitabile afaceri. Iar avantajele unei francize în acest domeniu sunt numeroase.

Nomasvello, cu o activitate de 10 ani în domeniul înfrumusețării, 1.200 de centre deschise la nivel internațional în 15 țări și peste 1 milion de clienți în rețea, caută să se extindă în mai multe orașe din România. Rețeaua este prezentă în țări ca Spania, Italia, Elveția, Marea Britanie sau Statele Unite ale Americii.

Francizorii spun că este un business ușor de gestionat, investiția se recuperează repede, iar profitul lunar este între 5.000 – 10.000 de euro. Se oferă asistență permanentă, suport tehnic și marketing la nivel național.

În ce sunt specializate centrele Nomasvello

Printre altele, centrele Nomasvello sunt specializate în epilare definitivă, terapii faciale (riduri, linii de expresie, pete solare și de bătrânețe sau acnee), care utilizează lumina intens pulsată IPL.

Ce fel de procedee de înfrumusețare se fac în centrele Nomasvello? Am luat ca exemplu un tratament eficient de albire a dintilor, un procedeu apreciat de tot mai mulți români. În cadrul centrelor Nomasvello se folosește o metodă de albire cu LED.

Tratamentul este total inofensiv dinților si a devenit popular grație rezultatelor bune obținute într-un timp foarte scurt. Procesul se desfășoară de-a lungul a trei ședințe de câte 20 de minute fiecare. Se folosește un gel special de albire, iar echipamentul LED+Esthetic este folosit pentru a accelera procesul de curățare.

Tehnologia LED +Esthetic oferă o metodă de albire dentară mai rapidă, mai accentuată, mai puțin iritabilă și de durată. Acest tratament se diferențiază de albirea dinților cu laser dintr-un cabinet stomatologic prin faptul că folosește doar substanțe naturale cu rol de curățare în profunzime a dinților, de aceea nu are efecte secundare.

Afaceri la cheie. Tot ce trebuie să știi despre franciză

Ce este o franciză? Este o oportunitate de afaceri în care proprietarul unui serviciu, a unui brand sau a unui produs, care se numește „Francizor”, acordă drepturile de distribuție locală și de vânzare a serviciilor și produselor unui individ, denumit „Francizat”, în schimbul unei taxe sau redevențe lunare. Însă cei interesați de afaceri la cheie se întreabă și care ar fi avantajele unei astfel de oportunități.

Cei mai mulți sunt interesați de afaceri la cheie, în sistem de franciză, din mai multe motive. În primul rând este vorba despre reputația serviciului sau mărcii comercializate. Francizatul cumpăra un serviciu deja consacrat, cunoscut pe piață. De asemenea, avantajul este că oamenii au deja încredere în produs.

Foarte important pentru o afacere este că printr-o franciză se oferă know-how-ul și instruirea. Sunt puse la dispoziție toate informațiile despre afacere, iar personalul poate fi instruit gratuit ori de câte ori este nevoie. În plus, nu este nevoie de o experiență anterioară de business sau pe domeniul de activitate.

Mai mult, se oferă suport complet și în permanență, marketingul se face la nivel național și există beneficii și în ceea ce privește consultanța pentru deschiderea rapidă a afacerii.

FOTO: silviarita/Pixabay.com