Actrița Adriana Trandafir are coronavirus și a fost internată la spital

adriana trandafir
Foto: Captură YouTube Sebastian Cucu

Actrița Adriana Trandafir are coronavirus. Potrivit actorului Ion Haiduc, ea este internată la Spitalul „Matei Balș” din București.

„În atenția celor care nu cred că acest virus chiar există… acum două minute am vorbit cu Adriana la telefon… Este la Spitalul „Matei Balș”… și nu este nici o glumă!!! Îi țin pumnii, să îi dea Dumnezeu putere și sănătate!!! Adriana te iubesc”, a scris Ion Haiduc pe rețeaua de socializare Facebook.

Potrivit capital.ro, actrița a contractat virusul pe platoul de filmare al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1.

De altfel, mai mulți artiști și vedete ale postului de televizune au fost depistați pozitiv la coronavirus după ce au filmat emisiunea.

Printre aceștia se numără solistul Marcel Pavel și soprana Ozana Barabancea.

Cântărețul Marcel Pavel (60 de ani) a fost diagnosticat cu coronavirus săptămâna trecută și a fost dus cu izoleta la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București, după ce a început să se simtă tot mai rău.

Filmările la programul de divertisment „Te cunosc de undeva” s-au suspendat, iar echipa de producție a intrat în izolare la domiciliu pentru 14 zile.

Până astăzi, 22 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 24.291 de cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2 (coronavirus).

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 17.031 au fost declarate vindecate și externate.
În ultimele 24 de ore au fost prelucrate 4.044 de teste și au fost depistate pozitiv la coronavirus 246 de persoane. Rezultă că 6% dintre cei testați au fost depistați pozitiv.

Din păcate, acesta este cel mai mare nivel al acestui procent din data de 4 mai, când a fost aproape 10%.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.